Liga 1

Mutu putea da lovitura carierei: „Aproape bătuse palma să meargă la CFR!” Politicul a intervenit: „Sunt 3 Becali în spatele lui Varga”

Adrian Mutu (42 ani) a fost dorit cu mult interes de Neluțu Varga la CFR Cluj.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:01
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:04

Fostul selecționer al naționalei de tineret a fost aproape să semneze cu CFR Cluj, imediat după plecarea lui Dan Petrescu, în iarna anului trecut, însă totul a picat din cauza unor persoane cu influență de la club, persoane politice, care au vorbit cu Neluțu Varga

Jurnalistul Liviu Alexa, fost președinte al PSD-ului în Cluj, dar și actual patron la clubul Victoria Cluj, care activează în Liga 4, a vorbit despre situația de la campioana României, punând accent pe personajele politice care au mare influență la CFR Cluj. Alexa a dezvăluit cum a fost momentul în care Mutu a fost dorit și cine a influențat în schimbarea deciziei, numind trei oameni din sfera politică. 

  • Adrian Mutu

„Are 3 Becali în spate! Strategia cu Mutu a fost deturnată!” 

„Într-o zi, Adi Mutu aproape bătuse palma cu Neluțu Varga să vină la echipă, dar strategia a fost deturnată de niște băieți care i-au spus lui Varga că face o prostie, că se înșală. Așa a ajuns Edi Iordănescu la CFR Cluj.

Varga are idei foarte bune de multe ori, dar are 3 Becali în spate și nu poate lua întotdeauna deciziile pe care le dorește. E vorba de cum arată loja de la CFR. Domnul Varga este tot timpul secondat acolo de domnul Vasile Dîncu, inclusiv de domnul Ioan Rus. Câteodată mai apare domnul Florian Coldea prin lojă. Este în anturaj, cu siguranță se cunoaște cu domnul Varga.

Cum a câștigat CFR 4 campionate consecutive? Asta este pentru că Varga a fost sprijinit relațional, de la domnul Burleanu până la domnul Dîncu, între care există o relație de prietenie”, a povestit Alexa pentru Gazeta Sporturilor

Toate persoanele menționate de Liviu Alexa fac parte din Partidul Social Democrat, Vasile Dîncu fiind președintele Consiliului Național. De cealaltă parte, Ioan Rus este fost ministru de interne în guvernul lui Adrian Năstase, dar și fost ministru al transporturilor în guvernul lui Victor Ponta, în timp ce Florin Coldea este fost șef al Serviciului Român de Informații. 

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies