Gigi Becali FCSB Sorin Ghionea Superliga

Mutarea pe care Gigi Becali o va regreta în curând! Un fost stelist este convins: „A făcut lucrurile corect!”

Sorin Ghionea este convis că Gigi Becali ar putea regreta în curând ultima decizie pe care a luat-o în privința băncii tehnice.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 13:09
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 13:13

Fostul stelist este de părere că Becali s-a pripit cu despărțirea de Nicolae Dică și că acest lucru s-ar putea să-l coste scump pe latifundiarul din Pipera în viitor.

Ghionea consideră că Nicolae Dică a făcut treabă bună la FCSB

„E un campionat strâns. CFR-ul a ajuns aproape de primul loc, FCSB-ul vine din spate. Farul confirmă, cu jucători foarte tineri și foarte bine puși în valoare. Nu întâmplător sunt pe primul loc, au un antrenor pe măsură care știe să pună fiecare jucător în valoare.

De ce să nu poată să câștige Farul titlul? Au mai demonstrat-o, au mai câștigat campionatul. Acum au un lot foarte valoros, pot câștiga împotriva oricărui adversar.

Important este ca Pintilii să găsească calea spre a avea rezultate. Și înainte, cu Nicolae Dică, lucrurile au mers bine, din punctul meu de vedere. S-au calificat în grupele unei competiții europene, au venit bani în contul clubului. De acolo, lucrurile mă depășesc, ce s-a întâmplat.

Cred că lucrurile au fost făcute corect (n.r. – în mandatul lui Nicolae Dică), multe dintre meciuri s-au pierdut prin greșeli individuale, pe linia de fund. Acolo nu mai poate interveni antrenorul. Și în fața porții intervine calitatea individuală.

Tamm și Dawa sunt jucători de care FCSB are nevoie. Demonstrează că pot face față la FCSB. Cu mici atenții în momente-cheie, pot deveni mai buni”, a spus Sorin Ghionea, potrivit Digisport.

FCSB a încheiat anul pe locul trei în campionat, la egalitate de puncte cu Rapid și Universitatea Craiova (38 de puncte).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!