EXCLUSIV Becali, desființat de Marica! Fostul internațional a criticat dur „strategia haotică” a patronului de la FCSB

Superliga Ciprian Marica
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 12:14
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 12:29

FCSB a avut un an dificil, însă a reușit cumva să reintre pe un făgaș normal pe finalul anului, după numirea lui Mihai Pintilii pe banca tehnică.

Ciprian Marica a susținut într-un interviu pentru PRO TV că parcursul dificial a fost în mare rezultatul deciziilor haotice pe care patronul echipei le-a luat pe parcursul acestui an.

„FCSB ne a obișnuit de-a lungul timpului cu oscilații, atât ale jucătorilor, cât și ale conducerii. Astăzi pun preț pe cupele europene, mâine, nu îi mai interesează. Astăzi punem preț pe campionat și nu ne mai intereseaza Cupa și așa mai departe.

  • Ciprian Marica

O strategie de achiziții în care e greu să-i mulțumești pe toți. Sunt 3, 4 jucători pe aceeași poziție. Acolo îți dau cel mai bun randament. Sigur, tu poți să-i folosești pe ce poziție vrei, să le găsești loc în echipă, însă nu vor da același randament.

Marica: „FCSB ne-a obișnuit cu o strategie haotică!”

FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început și n-a avut un sfârșit.

Tocmai de aceea n-au reușit să câțtige campionatul, cu toate că investesc cei mai mulți bani în transferuri. Au cei mai valoroși, individual, jucători, dar fotbalul e un sport de echipă, trebuie să formezi o echipă.

La FCSB tot vedem doar jucători luați individual și calitațile lor individuale, despre echipă vorbim destul de puțin în ceea ce înseamna FCSB”, a spus Ciprian Marica pentru PRO TV.

FCSB a încheiat anul pe locul trei în campionat, la egalitate de puncte cu Rapid și Universitatea Craiova (38 de puncte).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!