Steaua federico piovaccari Laurentiu Reghecampf Nicusor Stanciu Pantelis Kapetanos Superliga

MUTAREA geniala pentru Steaua! A platit 900.000 de euro ca sa aiba mai mult cu 20 de goluri! Transferuri cu profit de 7,1 milioane de euro:

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 17:42
Data actualizarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 17:45

Steaua a mutat in vara pe piata transferurilor pentru a-l inlocui pe Raul Rusescu. I-a adus pe Kapetanos, Piovaccari si Stanciu, jucatori care au marcat impreuna 20 de goluri in acesta jumatate de sezon.

Este o afacere cu adevarat reusita, de vreme ce decisivi la calificarea in grupa, la play-off-ul cu Legia, au fost aceiasi Stanciu si Piovaccari, oameni veniti in vara.

Cu 900.000 de euro, cat a dat Steaua pe cei trei, clubul a incasat 8 milioane de euro de la UEFA, pentru ca a mers in grupele Ligii. Un profit direct de 7,1 mil. de euro, scrie Digi.

De mentionat ca ii va pierde pe primii doi: Piovaccari se intoare la vara in Italia, la Sampdoria, club care ii plateste o mare parte din salariu, el fiind trimis in Romania doar sub forma de imprumut.

Kapetanos vrea si el sa plece, iar clubul nu se va opune. Ramane Stanciu, care alaturi de Iancu reprezinta forta pe care Steaua se va baza in atac in sezonul urmator. Asta pe langa faptul ca ramane nevoia sa transfere un atacant de careu adevarat.

Care sunt cifrele:

Piovaccari - 11 goluri - adus gratis
Kapetanos - 5 goluri - 200.000 de euro
Stanciu - 4 goluri - 700.000 de euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!