Gigi Becali Basarab Panduru Dragos Nedelcu Superliga Gigi Becali

Mutarea făcută de Gigi Becali, contestată de un fost oficial din Liga 1: „E foarte lent!”

Basarab Panduru, fost secund al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, contestă mutarea pregătită de Gigi Becali pentru această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 17:23
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 17:28

Fortuna Dusseldorf a refuzat să plătească clauza de 1 milion de euro pentru cumpărarea definitivă a lui Dragoș Nedelcu, iar fotbalistul defensiv va reveni în această vară la FCSB, după ce a evoluat în ultimele șase luni la Farul Constanța.

Gigi Becali a anunață că îl va folosi pe fotbalistul de 25 de ani pe poziția de fundaș central, însă Basarab Pandru nu crede că Nedelcu poate da ranbament pe poziția respectivă.

Nedelcu, un jucător lent, crede Panduru

„Nedelcu e fundaş central? Eu nu-l văd fundaş central. Mie mi-a plăcut foarte mult că a plecat undeva unde credea că poate să joace, la Dusseldorf. N-a jucat acolo însă, apoi a venit la Farul. Nici la Farul nu l-am văzut să facă ceva deosebit.

Este păcat de el, că are o calitate, are o fineţe în alergare, dar cred că e prea puţin. Totul este foarte lent. Într-adevăr, pasa pleacă bine, dar nu poţi numai în 2/4 şi din mers.

Nu mai merge fotbalul ăla aşa. Nu-l văd fundaş central. Asta este părerea mea, că nici Nedelcu, nici Haruţ nu pot să facă pereche cu Cristea”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

500 de mii de euro este cota de piață a lui Nedelcu, potrivit transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!