Rapid-Steaua Marian Rada Superliga

"Murim cu ei de gat, n-avem nicio scuza daca nu batem Steaua" Primul derby al sezonului:3000 de rapidisti si 5 stelisti in tribune

Rapid - Steaua, primul derby al sezonului, se joaca sambata, de la ora 21:00, in optimile de finala ale Cupei Ligii

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iulie 2014, 21:39
Data actualizarii: Vineri 18 Iulie 2014, 22:54

Rapidistii sunt extrem de motivati la primul meci de la revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc. Rapid si Steaua se intalnesc de doua ori intr-o saptamana si sunt convinsi ca pot produce primul mare soc al sezonului.

"Murim cu ei de gat! Nu incit la violenta, dar spun ca vom muri cu ei de gat. Nu avem nicio scuza daca nu castigam cu Steaua", isi motiveaza interimarul Rada jucatorii inainte de meciul din optimile Cupei Ligii.

In cealalta tabara, starea de spirit este mult mai calma. Intre doua meciuri extrem de importante pentru acest sezon, dubla cu norvegienii de la Stromsgodset, Costel Galca este hotarat sa joace cu rezervele sambata seara in Giulesti.

"Noi n-avem niciun derby cu Rapid", este mesajul transmis din Ghencea.

Situatie jenanta: doar 5 stelisti fac deplasarea

"Steaua a solicitat cinci bilete pentru suporteri si le-au fost deja distribuite. Aveau dreptul la cinci la suta din totalul de 3.000, adica 150, dar au solicitat cinci", a afirmat ofiterul de presa al Rapidului, Lucian Ionescu.

Din motive de siguranta, clubul Rapid a pus in vanzare pentru aceasta partida 3.000 de bilete in cele doua tribune ale stadionului, iar peluzele vor ramane inchise accesului spectatorilor.

La acest meci, peste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor.

Rada: "Am 15 jucatori in lot pentru meciul cu Steaua"

"Dupa cum se stie la Rapid sunt probleme mari. De la meciul cu CSU Craiova pana acum nu s-a schimbat nimic. Si la acest meci vom avea tot cei 13 jucatori de miercuri plus Lung, care vine dupa suspendare, si Martin, care sper sa fie apt dupa accidentare. Deci vom avea un lot de 15 jucatori pe care il vom completa cu trei juniori", a spus tehnicianul.

Rada a adaugat ca partida cu Steaua este din punctul sau de vedere una de pregatire, dar sustine ca el si jucatorii nu vor avea nicio scuza daca nu vor castiga.

"Acest meci cu Steaua il vom considera o etapa de pregatire pentru noul campionat pentru ca noi ne-am reunit foarte tarziu si ne lipseste o luna de pregatire. Dar noi si jocurile de pregatire vrem sa le castigam. Pentru mine si pentru echipa conteaza foarte mult rezultatul indiferent de meci. Pentru ca o victorie da incredere pentru viitor. Nu avem nicio scuza daca nu vom castiga cu Steaua. Chiar daca suntem neplatiti si avem probleme, nu avem nicio scuza daca nu castigam indiferent cu cine am juca."

Adrian Cojocaru va arbitra Rapid - Steaua

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru partida dintre Rapid si Steaua. Cojocaru va fi ajutat de la margine de Marius Marchidanu si George Neacsu. Augustus Constantin si Marcel Vasile vor fi observatori.

Rapid - Steaua se joaca sambata, de la ora 21:00, pe stadionul Giulesti

Modifică setările cookies