Muresan rupe tacerea! Vezi de ce au plecat Dorinel Munteanu si Bergodi de la CFR!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2008, 12:25
ANDONE? MURESAN: "EU SUNT ATENT LA INTERESUL CLUBULUI, NU LA CEL AL UNEI PERSOANE"

Iuliu Muresan a decis sa rupa tacerea. Dorinel Munteanu a fost primul antrenor care a scos CFR-ul din anonimat. Finala de Intertoto jucata de Cluj a fost prima performanta a visiniilor. Bergodi, la randul lui, a calificat Clujul pentru prima data in sitorie in cupele eurepene. Cu toate acestea, cei doi au trebuit sa plece din Gruia. Muresan spune ca Dorinel i-ar fi putut antrena si acum pe Fabbiani si ai, dar ca nu poate apara decat interesul clubului, nu al unei persoane. Cu toate acestea, Muresan dezvaluie ca Andone va ramane la echipa chiar daca rateaza titlul: 

"Cand a venit Dorinel Munteanu si a facut acele succese. Nota bene! Mi-a placut atunci ca site-ul UEFA a scris: CFR - ucigasul de giganti. Asta, dupa ce am eliminat pe Saint Etienne si Bilbao. A fost o mare surpriza. Dorinel Munteanu a avut un mare aport, a stiut sa motiveze jucatorii. Am pierdut cu Lens si din cauza arbitrilor. Dorinel a gresit atunci cand a plecat de la CFR Cluj. S-a dus la FC Arges, care a retrogradat, iar la Vaslui nu e mai bine ca la noi, mai mult ca sigur. Daca ar fi avut performante cu CFR, poate ca Dorinel ar fi ramas si acum la echipa. A depins de el. Am vorbit cu el in urma cu o saptamana, dar nu despre CFR. Noi avem deja antrenor.

Cu Bergodi am facut un contract pe un an cu drept de prelungire. Am anulat prelungirea, fiindca am considerat ca Andone e o solutie mai buna. Bergodi s-a suparat, dar asa a fost facut contractul. Eu sunt atent la interesul clubului, nu la cel al unei persoane.

Andone va ramane la CFR. Ce sa caute la Dinamo? La Dinamo nu are conditiile pe care le are la noi. Si Ando stie asta. Chiar daca va pierde titlul cu CFR, Ando va ramane la echipa", a declarat Muresan pentru Atac

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT