Iuliu Muresan Dinamo Flavius Stoican Superliga

Mureșan confirmă înțelegerea cu Lucescu! „Câinii” au pus ochii pe jucătorii campioanei CFR. Ce strategie pun la cale 

Iuliu Mureșan a confirmat faptul că Flavius Stoica a avut o discuție cu Mircea Lucescu și că mai mulți jucători de la Dinamo Kiev vor ajunge în „Groapă”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 20:30
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 20:42

Pe de altă parte, „câinii” încearcă să se folosească de relațiile pe care Iuliu Mureșan le are la Cluj pentru a încerca să transfere câțiva jucători din curtea campioanei.

Petrescu a pus zece jucători pe lista de transferuri, iar Dinamo încearcă să-i convingă pe o parte dintre aceștia să semneze cu Dinamo. Denis Alibec (30 de ani), Denis Ciobotariu (23 de ani), Karlo Letica (24 de ani), Cristiano Figueiredo (31 de ani), Guessouma Fofana (29 de ani), Jonathan Rodriguez (31 de ani), Ovidiu Hoban (39 de ani), Denis Rusu (20 de ani), Mihai Butean (25 de ani) și Răzvan Andronic (21 de ani) au fost puși pe liber de Petrescu.

„Este de actualitate informația cum că vor veni jucători de la Dinamo Kiev. Flavius a vorbit deja cu Mircea Lucescu pe subiectul acesta.

Dinamo încearcă să transfere de la CFR

Dorim să luăm fotbaliști și de la alte echipe care au surplus de jucători, cum ar fi cei de la CFR, care ar fi buni la Dinamo.

Ca idee, încercăm să aducem jucători care s-au antrenat cu lotul primei echipe de la care transferăm, pentru că nu e timp de pregătire fizică.

Deci vor veni jucători care s-au antrenat și care au jucat măcar câteva meciuri la echipele lor”, a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, după 21 de etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!