Mircea Rednic nu și-a încheiat socotelile cu Dinamo! Câți bani mai are de primit 

Dinamo Iuliu Muresan Mircea Rednic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 16:46
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 16:55

Iuliu Mureșan trebuie să-i achite lui Mircea Rednic o sumă de bani. 

Finalul lui 2021 s-a încheiat tumultuos pentru Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare se află pe penultimul loc în Liga, după 21 de etape, cu doar 12 puncte, iar Iuliu Mureșan a considerat că este nevoie de o schimbare pe banca tehnică, așa că l-a demis pe Mircea Rednic și a apelat la Flavius Stoican pentru a pregăti echipa. 

Cu toate că după ultimul meci cu Farul Constanța, 0-2, Rednic a anunțat că vor pleca 14 jucători de la Dinamo în pauza competițională din iarnă, antrenorul a fost cel înlăturat de către directorul special. Doar că, odată cu această decizie, Iuliu Mureșan trebuie să-i mai achite o sumă de bani tehnicianului. 

Potrivit gsp, Mircea Rednic avea un salariu lunar de 8.000 de euro în al cincilea mandat la Dinamo. Astfel, antrenorul mai are de primit remunerația pe luna noiembrie, pe care îi va primi până la finalul anului, și 5.000 de euro din munca prestată pe luna decembrie, care îi vor intra în cont în prima lună din 2022. 

În cele 12 meciuri în care a condus-o pe Dinamo de pe margine, „câinii” au bifat o singură victorie, 1-0 cu Chindia Târgoviște, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!