Octavian Popescu FCSB Sevilla Superliga Octavian Popescu

VIDEO EXCLUSIV Multiplu campion al României, vedict în cazul lui Tavi Popescu: ”Poate juca la Barcelona, Real, Atletico. Sevilla i se potrivește”

Octavian Popescu (19 ani) este lăudat de unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 21:56
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 22:43

Ioan Andone, fost campion cu Dinamo și CFR Cluj, îl vede pe fotbalistul-minune al lui Gigi Becali în La Liga. Și nu oriunde, ci la marile echipe din campionatul spaniol. 

”Fălcosul” crede că Sevilla este echipa care i se potrivește jucătorului pentru care Becali vrea să obțină o sumă-record.

  • Octavian Popescu

„Talent mare, de mult n-a mai fost în fotbalul românesc un jucător de calitatea lui. Ar face o prostie, dacă s-ar duce la o echipă puternică, într-un campionat puternic. Poate să nu joace. 

Dacă ar fi să fie un transfer, mai repede s-ar adapta la un club ca Benfica. Poate să joace la Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid. Sevilla i se potrivește”, a spus Octavian Popescu, într-un interviu exclusiv acordat pentru PRO TV.

VIDEO - Ce spune Ioan Andone despre Octavian Popescu

Robert Niță l-a nominalizat pe Octavian Popescu, un fotbalist tot mai important pentru FCSB: „Toată lumea îl vede noul Messi, noul tânăr, noul... Ok, e un jucător bun, un copil talentat, dar hai să facă ceva pe la echipa națională, nu când joacă cu Clinceni și cu Mediaș. Să ajungă să facă la echipa națională ce face la FCSB. Și atunci, da. Să-l vedem dacă se adaptează într-un alt mediu, unde are marja de progres mult mai mare decât în România”

9 goluri a marcat Octavian Popescu în acest sezon

34 de partide a jucat Octavian Popescu pentru FCSB în sezonul 2021-2022

4 pase decisive a reușit Tavi 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!