Motoreta se face super-motocicleta in 2015! Promisiunea lui Adi Popa pentru suporteri: Steaua in Champions League!

Stelistul Adi Popa e cat Messi si si-a pus in cap ca in 2015 sa o duca pe Steaua in Champions League si sa faca schimb de tricouri cu piticul Barcei. "N-am luat o motoreta, ci o super motocicleta", s-a laudat Becali cand l-a transferat pe Adi Popa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:40
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:51

"Adi Popa are o viteza fantastica. Daca nu va ajunge titular la nationala, sa nu-mi mai spuneti Dragomir" - asa l-a convins in 2012 fostul sef al Ligii pe Becali sa-l transfere pe Popa.

"Nu mi se mai spune 'motoreta'. Am scapat de porecla asta... nu stiu de ce, probabil ca am ramas fara benzina la ea! Alcenat de la Petrolul are o viteza fantastica si cred ca fuge mai tare ca mine", spune mijlocasul Stelei, care are acasa o colectie impresionanta de tricouri, de la fostii adversari din fotbal.

"Am o colectie foarte frumoasa, mi-ar face placere sa am si cu Ronaldo si Messi. Am de la Lampard, de la Terry, Van Persie, mai multe..."

De cand a venit in Ghencea, Adi Popa a castigat de fiecare data titlul de campion. In 2015, vrea sa pluseze.

"N-am prins pana acum la Steaua trei bucurii intr-un an, adica trei trofee. Am putea sa realizam sezonul asta acest obiectiv."

Modifică setările cookies