Noul Oltchim din handbalul romanesc nu renunta la marele vis pentru 2015! Cristina Neagu e aproape de o revenire de senzatie

Oana Manea, Vizitiu, Varzaru si braziliencele CSM-ului o asteapta pe Cristina Neagu la Bucuresti, ca sa aduca Liga Campionilor in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:34
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:41

Cea mai buna jucatoare a Romaniei la Campionatul European si cea mai buna handbalista a lumii in 2010, Cristina Neagu ar putea reveni in handbalul romanesc. Acum la Buducnost Podgorica, Cristina Neagu e dorita de CSM Bucuresti, echipa care viseaza la un trofeu important pe plan continental.

"Noi credem ca sunt sanse mari sa ajunga aici, la CSM. Am gasit un sponsor care sa ii plateasca contractul, ceea ce e o mare realizare pentru noi", spune Constantin Caliman, presedintele clubului din capitala.

Pana sa o aduca pe Cristina Neagu, CSM Bucuresti vrea sa castige titlul ligii nationale. Braziliencele din echipa au venit insa bolnave la primul antrenament. Au petrecut de sarbatori acasa, in Brazilia, la 30 de grade, iar in Romania au dat peste ger si zapada.

Portarita Maysa Pessoa a facut si un pariu cu seful clubului: "Daca luam campionatul, ne vom face cate un tatuaj", a dezvaluit brazilianca.

Modifică setările cookies