FCSB CFR Cluj Liga 1 Liga 2

"FCSB nu poate să intre în vreo licitație". CFR Cluj, considerată favorită clară pentru al șaselea titlu consecutiv de campioană

CFR Cluj a câștigat ultimele cinci titluri de campioană și se pregătește pentru un nou sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 10:03
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 10:16

De-a lungul timpului, echipa antrenată de Dan Petrescu a dominat autoritar competiția internă, iar Florin Prunea este de părere că nu va avea rival nici în acest sezon, mai ales că ardelenii își permit să aducă orice jucător își doresc. 

"FCSB nu poate să intre în vreo licitație cu CFR Cluj din niciun punct de vedere. CFR, atunci când vrea să ia un jucător, îl ia 400%. Indiferent de pierderile pe care le are. Patronul de acolo a dovedit. Nu se poate bate nimeni cu CFR. Nu licitează nimeni cu ei! Atunci când vor un jucător, îl iau. Și punct", a spus Florin Prunea la ProSport Live.

Gigi Becali se așteaptă ca Badea să le pună bețe în roate dinamoviștilor

Patronul FCSB-ului crede că după retrogradarea în liga secundă lui Dinamo îi va fi greu să mai revină în prima ligă, deoarece vor apărea alți oameni care vor dori să acapareze brandul din „Ștefan cel Mare”.

"Știi care e cea mai mare nebunie a României în sport? A făcut România, din banii românilor, 4-5 stadioane noi, dar echipele nu au unde să joace. Ar fi frumos ca după ce îl face pe ăla din Ștefan cel Mare să zică Badea că ei nu sunt Dinamo, o să vedeți voi, de nu va fi așa. Durează până fac stadionul, ei vor promova că le convine, au interese imobiliare, au contracte vechi făcute și de aia trag de ea. 

Să bage echipa în Divizia B, apoi vor trage să o bage în A, e nevoie de interese mari imobiliare, contractele făcute acum 15-20 de ani, care nu sunt expirate. Vor scoate contractul, că nu știu ce spații din Dinamo. 

Nu e doar stadionul, sunt mai multe terenuri tot din complex. Alea fac 30 de milioane de euro. Vor spune că au contract, nu contează când a fost semnat, acum 15-20 de ani. Ăia au fost express băgați, ca el să cadă și să vină celălalți și să spună: 'aa, pe stadionul joacă Dinamo, care e a noastră'. Ce dacă a continuat activitatea? E alta care are palmares. Și mai strânge acolo 3-4 jucători noi care au fost, un fel de Ogăraru", a spus Gigi Becali la PRO ARENA.

Modifică setările cookies