fc voluntari Farul Constanta Nicolas Popescu transferuri vara Superliga Nicolas Popescu

Motivul pentru care fiul lui Gică Popescu a semnat cu FC Voluntari: „Aveam nevoie să primesc asta!” Ce a transmis fotbalistul

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, a fost anunțat în această perioadă de transferuri la FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 19:20
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 19:16

Ilfovenii l-au achiziționat definitv pe Nicolas Popescu, unde a semnat un contract pe patru ani cu formația dirijată de Liviu Ciobotariu. Fotbalistul și-ar putea face debutul chiar împotriva fostei echipe, Farul Constanța, de luni, 22 august, de la ora 19:30.

Nicolas Popescu a dezvăluit motivul pentru care a ales să semneze înțelegerea cu FC Voluntari și a evidențiat faptul că își dorește să evolueze mai des, să primească mai multe minute de joc în campionatul românesc.

Nicolas: „Dorința de a juca a fost motivul principal”

„Am ajuns la un club serios, avem condiţii foarte bune. Mi-am dorit să joc, să vin la un club unde am posibilitatea să mă dezvolt ca jucător. Aveam nevoie să joc şi sper să primesc minute. Sunt creativ, tehnic, restul sper să vadă lumea. Dorinţa de a juca a fost motivul principal pentru care am ales să plec de la Farul.”, au fost cuvintele lui Nicolas Popescu, potrivit paginii oficiale de Facebook a lui FC Voluntari.

Cariera lui Nicolas Popescu

Închizătorul nu a primit niciun minut de joc în stagiunea actuală de campionat la Farul Constanța. În total, însă, a bifat șapte apariții pentru echipa de la nivelul mării și a reușit să ofere un assist. 

La reprezentativa under-19 a constănțenilor, Nicolas Popescu a participat în patru meciuri, dar nu s-a impus niciodată pe tabelă, nici ca marcator, nici ca pasator decisiv. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!