valeriu iftime FC Botosani FCSB Malcom Edjouma Fotbal intern Valeriu Iftime

Valeriu Iftime, gata să se pocăiască dacă Becali ia cinci milioane de euro pe Edjouma: „Are ceva special!”

Malcom Edjouma este dorit de Toulouse, iar Gigi Becali a anunțat deja că nu-l lasă să plece de la echipă decât dacă francezii vor achita clauza de reziliere.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 19:06
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 19:11

Cinci milioane de euro vor trebui să plătească cei de la Toulouse dacă îl vor pe fundașul defensiv de la FCSB.

Suma i se pare una exorbitantă lui Valeriu Iftime, patronul lui Botoșani, club de la care Edjouma a plecat la FCSB, însă dacă francezii vor plăti, atunci patronul moldovenilor este gata să-i calce pe urme lui Becali și „să se pocăiască”.

„Dacă ia cinci milioane de euro pentru Edjouma, înseamnă că s-au rugat toți preoții de la Muntele Athos pentru dânsul (n.r. - râde). Mă pocăiesc și eu. M-aș bucura pentru domnul Gigi Becali să ia acești bani.

Malcom are calități foarte mari, se poate adapta la orice echipă! Mai ales că este francez și s-a născut chiar la Toulouse. Ar face față în Ligue, de ce nu? El este un jucător pe care Marius (n.n. Marius Croitoru) l-a apreciat mult, asta și pentru că are ceva special în jocul lui”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Din ligile inferioare ale Franței, star în Superliga

Edjouma a debutat în fotbalul românesc la Viitorul (acum Farul Constanța), însă a cunoscut consacrarea în fotbalul din țara noastră la FC Botoșani, unde a evoluat din februarie 2021, până în februarie 2022.

Înainte de a ajunge în România, mijlocașul defensiv evoluase numai în diviziile inferioare din Hexagon, Ligue 2 fiind cel mai înalt nivel la care ajunsese (la Lorient, Red Star și Chambly).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!