Razvan Zavaleanu Dinamo Mircea Rednic Superliga

Motivele pentru care Mircea Rednic a fost dat afară de la echipă: "Nu a fost o chestie bruscă! Asta e situața!"

Dinamo trece printr-o perioadă agitată atât din prisma rezultatelor, cât și din cauza schimbărilor care au avut loc la echipă în ultimele zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 16:25
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 16:29

După demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Flavius Stoican au creat animozități în rândul DDB, ținând cont de faptul că majoritatea suporterilor erau de partea fostului tehnician din Ștefan cel Mare.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a oferit informații detaliate despre evenimentele petrecute la Dinamo în ultimele zile, explicând și motivele pentru care s-au luat aceste decizii. 

"Raportat la ceea ce se petrecea la club, nu a fost neapărat o chestie bruscă. Asta e situația! Din păcate, nu a existat o colaborare la nivelul conducerii, administrativă și tehnică, și de aici probabil declarațiile care au venit în contradictoriu cu faptele.

Nu e vorba de probleme ale administratorului judiciar cu Rednic, ci mai degrabă pe partea sportivă. Neexistând o comunicare foarte bună, deciziile se luau fără știința domnului Mureșan, care răspundea pentru ele. De aici cred că au pornit toate problemele.

Nu vreau să vorbesc urât despre Rednic, i-am acordat sprijin 100% în orice situație. E un mare dinamovist și cu siguranță va mai avea de a face cu Dinamo. Dar câteodată nu există chimie și dacă nu trage toată lumea în aceeași direcție, poți să ai surprize.

"Problema principală a fost cea sportivă!"

Pe domnul Rednic nu l-am auzit să vorbească urât, nu vreau nici eu. A avut loc o ședință, am discutat despre asumarea unui obiectiv în ultimele trei meciuri și pe care domnul Rednic și l-a asumat, așteptam să se îndeplinească...

Problema principală a fost cea sportivă. S-ar fi trecut peste orice dacă echipa funcționa. Domnul Mureșan a considerat că ar putea fi premise mai bune de redresare dacă vom face această schimbare", a declarat Zăvăleanu la DigiSport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!