tavi popescu FCSB Superliga

Motiv de supărare pentru Edward Iordănescu! Tavi Popescu și-a primit diagnosticul și va lipsi mai multe etape

Lupta cu accidentările de la FCSB pare să nu se termine.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 17:24
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 17:28

Vicecampioana României i-a pierdut, săptămânile trecute, pe Florin Tănase și Florinel Coman, iar acum va trebui să găsească o soluție și pentru a-l înlocui și pe Octavian Popescu. Conform Fanatik, fotbalistul va lipsi în duelul cu Academica Clinceni, de sămbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Conform sursei citate, el a suferit o leziune musculară în duelul cu FCU Craiova, fiind schimbat în minutul 66 cu Iulian Cristea. Tavi Popescu este incert și pentru duelul cu Chindia Târgovoște, de pe 1 octombrie.

În acest sezon, Tavi Popescu a strând trei goluri în 11 partide jucate în tricoul FCSB-ului, fiind unul dintre cei șase marcatori din duelul cu Dinamo.

Lui Tavi Popescu nu îi place școala!

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit în contextul discuțiilor centrate pe Octavian Popescu că finul său, Florin Cernat, n-a fost atras de școală în copilărie. 

Ulterior, unul dintre cei mai tehnici mijlocași români de după 1989 a schimbat registrul. MM Stoica susține că actualul oficial de la FC Voluntari are o relație atât de strânsă cu conducătorii fostelor sale cluburi, încât e căutat mereu reprezentanți ai lui Dinamo Kiev sau Hajduk Split. 

"O să spun ceva acum și probabil se vor scrie și editoriale. Cel mai important pentru Octavian Popescu acum este fotbalul. Fotbalul! Eu am avut un jucător, nu are importanță numele, care a vrut să-l învoiesc.

I-am spus: 'ai 18 ani și ești la prima echipă. Vrei să te învoiești ca să te duci la școală? OK. L-am învoit, dar nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte mare talent.' Pe mine mă interesează fotbalul acum, că de școală ai timp. Că vouă vă place să spuneți că Pănoiu a luat 10, foarte frumos. Că vouă nu vă convine că unii jucători nu vorbesc bine gramatical...

Nu vreau să spun, dar o să mă ierte pentru că e finul meu și îl iubesc prea mult. Eu la 13 ani l-am descoperit pe Florin Cernat și îl forțam să meargă la școală, am ajuns să-l duc la școală. Nu voia să meargă la școală, nu-i plăcea. Și mi-a zis, mă ruga frumos, am vorbit și cu profesorii. Era foarte cuminte. Până la urmă, a făcut și școală și uitați-l, e conducător de club.

Păi la momentul ăla nu făcuse școală. A jucat 14 ani în străinătate. Dacă Dinamo Kiev vrea să caute relații despre un jucător din România, îl sună pe Florin Cernat. Dacă Hajduk Split vrea relații despre un jucător, îl sună pe Cernat. La fel și Karabukspor. Pentru că s-a dezvoltat după aceea", a spus Mihai Stoica, miercuri seara, la Digi Sport. 

Modifică setările cookies