rosu Austria suspendare Fotbal extern

Un fotbalist a primit 48 de meciuri suspendare după ce i-a spart nasul unui adversar 

Caz incredibil în Austria. 

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 16:28
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 16:47

Potrivit prestigioasei publicații germane Bild, jucătorul s-a dus la arbitrul Romano Giovani, după ce a primit cartonașul roșu în minutul 87 pentru o presupusă lovitură cu capul asupra unui jucător.

Raschid Arsanukaev s-a enervat și i-ar fi spus lui Giovani: „O să-ți arăt eu cu adevărat ce înseamnă o lovitură” înainte de-a lovi pe jucătorul adversar cu capul și spărgându-i nasul.

Suspendare record în fotbalul modern

Jucătorul a fost imediat reziliat de către clubul său Viktoria, care joacă în liga a noua a Austriei. Incidentul este acum anchetat de poliție, iar jucătorul păgubit va trebui să sufere o operație, nefiind disponibil pentru următoarele șapte săptămâni.

„Viktoria este un club deschis integrări, dar bineînțeles că nu putem tolera astfel de incidente. Așa că l-am exclus pe Arsanukaev din lot”, a declarat Christian Gojo, președintele clubului austriac, potrivit The Sun.

Durata pe care a încasat-o fotbalistul rus rivalizează cu cele mai mari interdicții din perioada anilor 90, atunci când starul Diego Maradona a fost depistat pozitiv la un test antidoping la Cupa Mondială din 1994, iar argentinianul a primit 15 luni de suspendare.

De asemenea, Patrice Evra a fost forțat să stea pe tușă timp de 7 luni după ce l-a lovit pe un suporter înainte unei partide din Europa League în 2017.

Modifică setările cookies