Gino Iorgulescu Rapid Valerii Moraru Liga 1

Moraru s-a pus rau cu Gino! Presedintele LPF, deranjat de declaratii: "Face figuratie la Rapid, sa ne zica si noua cat a investit"

"Nu merita sa investesti in fotbalul romanesc", e concluzia la care a ajuns Valerii Moraru la jumatate de an dupa ce a preluat clubul Rapid. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2015, 14:31
Data actualizarii: Joi 09 Aprilie 2015, 14:41

Gino Iorgulescu a fost deranjat de declaratia lui Valerii Moraru, caruia i-a transmis ca "mai bine ar investi bani in club, decat sa faca figuratie."

"Eu i-as spune domnului Moraru sa ne dea si noua un raport prin care sa ne arate cat a investit dansul in fotbalul romanesc. Eu tot aud din mass-media si de la persoane din anturajul clubului ca dansul face mai mult figuratie decat sa bage mana in buzunar", a spus presedintele Ligii in conferinta de presa sustinuta astazi.

Moraru: "Nu merita sa investesti in fotbalul romanesc"

Valerii Moraru a fost deranjat de arbitrajul lui Balaj la meciul pierdut aseara pe teren propriu de Rapid, 1-2 cu ASA Targu Mures.

"Sunt putin suparat, sper ca arbitrul Balaj sa mearga putin la spital sa vada starea lui Oriol. Nu am alte vesti, dar mi s-a transmis ca este destul de grava starea lui. Dar nu asta este cel mai important. Cel mai important este faptul ca nu se merita sa investesti in fotbal si asta a spus si domnul Massone", a declarat Moraru.

Modifică setările cookies