Liga 1

Momente emotionante in cantonamentul Stelei! Sanmartean si Szukala, despartire in LACRIMI. Cand pleaca la Dubai

Piturca a obtinut acordul Stelei pentru a-i avea pe Sanmartean si Szukala inca de acum la antrenamentele lui Al Ittihad!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 21:34
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 21:37

Arabii vor plati un milion de euro in schimbul celor doi jucatori. Steaua se reorienteaza pe piata transferurilor. Negociaza cu Tamas si Mitrita pentru a-i inlocui.

Daca primul e liber de contract si trebuie sa dea un raspuns in urmatoarele 24 de ore, Mitrita il va costa pe Becali mai mult de jumatate din banii primiti pe Szukala si Sanmartean. Hagi mai are o oferta pentru pustiul sau din Emiratele Arabe Unite, de la Al Dhafra.

Despartire in lacrimi de Steaua

Szukala si Sanmartean, doi dintre ce mai importanti titulari din echipa lui Galca, pleaca miercuri dimineata in Dubai. Ambii au facut ultimul antrenament alaturi de colegi marti seara, apoi si-au luat bun-ramas in lacrimi de la coechipieri, membri ai staff-ului si oficiali. Piturca ii asteapta in Emiratele Arabe, unde a stabilit cantonamentul dinaintea reluarii campionatului in Arabia Saudita.

Fostul selectioner a inregistrat un succes important in ochii fanilor, insa a si pierdut in ceea ce priveste imaginea in decururs de cateva ore. L-a trimis acasa pe idolul Noor, care nu s-a pregatit la nivelul impus de Piturca.

Modifică setările cookies