MM Stoica, indignat: „Asta nu-i poate explica nimeni lui Hagi”

FCSB Gica Hagi MM Stoica Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 23:47
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 23:44

MM Stoica a vorbit despre formatul Cupei României.

Începând cu acest an, Cupa României a fost restructurată și a prins, astfel, un nou format. Echipele se află acum în grupe, iar unele dintre ele fac deplasările, în timp ce altele își așteaptă adversarii "acasă".

Dar, nu și în cazul lui Rapid. Chiar dacă formația dirijată de Adi Mutu ar fi trebuit să joace pe teren advers meciurile din cupă, în calificări cu CS Afumați au jucat în Giulești, la fel ca în prima etapă a competiției, cu Dumbrăvița, când ar fi trebuit să facă deplasarea.

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, și-a expus punctul de vedere cu privire la acest aspect și a evidențiat situația lui Gheorghe Hagi, care a trebuit să străbată sute de kilometri pentru jocurile din Cupa României.

MM: „Chiar nu e ok”

„Nu ne lamentăm, dar nu e ușor să ne deplasăm. Uite, Rapid a jucat acasă că Dumbrăvița, cu Afumați, că așa e frumos. Trebuia să joace pe orice stadion aproape de Dumbrăvița! Sunt niște chestii în neregulă. 

Nu poate nimeni să-i explice lui Hagi de ce el trebuie să meargă la Alexandria, iar Dumbrăvița merge în Giulești. Măcar dacă mergeau pe Arcul de Triumf. Chiar nu e ok. 

Noi mergem la Suceava și aduc nocturnă mobilă. Am mers la Baia Mare, la Hunedoara, la fel. Noi suntem Steaua, indiferent de ce spun alții, d-aia umplem stadioanele peste tot”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!