Gabi Tamas Dan Alexa FC Brasov Fotbal intern

Dan Alexa nici nu vrea să audă de Tamaș în Liga 2. Ce a transmis antrenorul lui FC Brașov

Gabi Tamaș s-a despărțit de Petrolul Ploiești și își caută echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 23:07
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 23:05

Dan Alexa, antrenorul lui FC Brașov din iunie 2022 a vorbit despre Gabi Tamaș, evidențiind faptul că își dorește ca fundașul să primească oferte din primul eșalon al României, Superliga.

„Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi, dar Gabi trebuie să mai joace la Liga 1, cel puţin un sezon. Ne mai ajută cu un sfat, întreţine atmosfera şi asta e bine. Tamaş, sper să-i cadă ofertele de la Liga 1 (n.r. Superliga)”, a spus Dan Alexa, potrivit AS.ro.

Ce a spus Președintele lui FC Brașov despre Gabi Tamaș

„Am avut ceva discuții cu Gabi și e interesat să vină spre casă. Deocamdată doar se antrenează și e o motivație pentru ceilalți jucători. E un lider și un fotbalist mare.

Normal că ne dorim să semneze, fiind brașovean și apropiat de Dan Alexa. Au și jucat împreună. E foarte interesat. Am vorbit și ieri cu el.

Gabi își dorește să vină acasă și se discută și despre o funcție în club pe viitor. El a mai avut experiența asta la Voluntari și poate că e pe drumul care trebuie”, a spus Marin Mitran, potrivit Fanatik.

Gabi Tamaș, om de bază la Petrolul

Gabi Tamaș (38 de ani) a sosit la Petrolul în această vară, după ce și-a încheiat contractul cu FC Voluntari. Experimentatul fundaș a fost om de bază pentru formația ploieșteană în startul de sezon.

Tamaș a fost integralist în 13 dintre cele 14 meciuri ale Petrolului din acest sezon. Excepția s-a înregistrat la ultimul meci, cel cu FCSB, când a fost schimbat în minutul 85.

  • Două goluri și o pasă decisivă a reușit Tamaș la Petrolul

Petrolul ocupă locul nouă în Liga 1, după 14 etape, cu 17 puncte. Echipa lui Nae Constantin era pe loc de play-off în campionat, dar a bifat nu mai puțin de cinci înfrângeri la rând, astfel că acum este mai aproape de ”zona roșie”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies