Liga 1

MM Stoica a lămurit situația lui Vinicius! Când revine la echipă și ce spune managerul despre Florinel Coman

Managerul general al FCSB, MM Stoica, le dă vești bune suporterilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 08:32
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 08:35

Oficialul clubului „roș-albastru” a dezvăluit că FCSB nu intenționează să se desprată de fundașul central și că acesta va reveni astăzi alături de echipă.

În ceea ce-l  privește pe Florinel Coman, proaspăt revenit după o accidentare, MM a dezvăluit că acesta se antrenează normal acum.

„Vinicius vine mâine (n.r. – sâmbătă), l-am lăsat, era normal. Ianis Stoica şi Perianu fac separat, dar vor intra şi ei. Coman face normal, e ok, Cordea ok, despre Musi o să mai auziţi”, a spus Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport.

Vinicius câștigă 15.000 de euro lunar la FCSB, iar în acest sezon a bifat 16 meciuri pentru vicecampioana României, reușind să marcheze două goluri, cu Dinamo, 6-0, și Academina Clinceni, 3-2. 

Florinel Coman, în schimb, a jucat, în acest sezon, doar opt meciuri la FCSB și a marcat un gol, fiind o perioadă îndelungată accidentat.

FCBS, cantonament în România

Oficialii FCSB au stabilit lotul pe care se va baza Toni Petrea în pregătirea din această iarnă, pe care FCSB o efectuează în Baza Sportiva FCSB. 

Pe lângă jucătorii care deja făceau parte din lotul de Liga 1, au fost convocați tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (2002). 

De asemenea, Ionuț Panțîru și Ivan Mamut continuă recuperarea după accidentări sub îndrumarea staff-ului medical și tehnic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies