Liga 1

Gigi Becali are planul făcut! Cine o va prelua pe FCSB după ce se va retrage

Gigi Becali are planul făcut pentru momentul în care va lua decizia de a se retrage din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 21:08
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 21:14

Patronul FCSB a fost la un pas, în această toamnă, să renunțe la clubul său, însă la scurt timp după ce anunțase că le va ceda clubul suporterilor a revenit asupra declarațiilor, susținând că le-a spus „mai mult în glumă”.

Latifundiarul din Pipera s-a mai aflat și în alte rânduri în situația de a vrea să renunțe la club, când lucrurile nu au mers așa cum se aștepta el.

În ciuda declarațiilor vehemente pe care Becali le face la supărare, Dumitru Dragomir este convins că acesta nu va renunța prea curând la clubul său.

Mai mult, fostul șef de la Ligă este de părere că Becali are deja planul făcut, iar în momentul în care va dori să se retragă din fotbal va ceda FCSB-ul către una dintre fetele sale sau către unul dintre gineri.

Dragomir: „Orice e posibil în viitor!”

„Orice e posibil în viitor, pe numele lor (n.r. – Cristina, Alexandra şi Teodora), pe numele ginerelui (n.r. – Mihai Mincu). Eu le ştiu pe fetele lui Gigi. Sunt foarte frumoase şi inteligente. Una dintre ele e deja implicată în afaceri imobiliare, construieşte chiar acolo, lângă mine, şi face lucuri de calitate.

Nu îmi fac griji pentru Gigi, în privinţa membrilor de familie care peste ani vor prelua afacerile lui. Gigi are atâţia bani, nu e cazul să apeleze la nimeni”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit TelekomSport.

Modifică setările cookies