Nicolae Dica MM Stoica Steaua Superliga

MM: "Dica e liber? Ne intereseaza! Vrem sa il luam la Steaua!"

MM e aproape de cel mai tare transfer al sau de cand a revenit la Steaua! Vrea sa-l repatrieze pe Nicolae Dica pentru ca tinerii din Liga I sunt prea scumpi. Dica a anuntat la ProTV ca e gata sa revina!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2010, 18:47
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2010, 19:03

"Deocamdata sunt discutii pentru achizitii, dar nimic concret. Suntem multumiti de lotul nostru, dar mai avem nevoie de ceva intariri.

Sunt ceva discutii, dar nimic concret astfel ca nu pot sa spun ca sa nu ma fac de ras in cazul in care nu iese. Am vrea sa ne intarim cu jucatori tineri, dar s-ar putea sa renuntam din cauza preturilor. Putem sa recurgem la alte metode.

Sa repatriem, sa reabilitam si treburi din astea. Nu stam rau decat in clasament. La lot suntem bine, nu avem cum sa slabim, putem doar sa ne intarim. Jucatori importanti nu pleaca, sau daca pleaca din cei importanti ei au dublaj pe post. Daca va veni oferta pentru Kapetanos il lasam sa plece, dar momentan nu a primit nimic.

De Gabi Matei nu ne mai intereseaza. Ne-a refuzat si punct. Cu Bourceanu nu exista nimic. Nu e adevarat.

Am o slabiciune pentru Dica. Nu stiu care e situatia lui la ora asta. E liber? Ne intereseaza! Nu stiu daca el e interesat sa vina la Steaua, dar pe noi ne intereseaza. Si pe Laca si pe mine. Si pe patronul nostru!" a spus MM Stoica la Fanatik.

Nicolae Dica declara zilele trecute ca ar reveni intr-o secunda la Steaua. "Sigur, daca cei de acolo ma oferteaza ma duc la Steaua" a spus fostul stelist, devenit liber de contract dupa ce si-a reziliat contractul cu Catania. Dica e ofertat si de Ioan Niculae de la Astra.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies