Miță Iosif, solicitare de ultim moment către conducere: „Acesta să fie principalul obiectiv administrativ!”

mihai iosif Giulesti Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 23:17
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 23:47

Rapid, duel dificil încă din primul meci după pauza competițională.

Liga 1 revine după pauza provocată de meciurile naționalei, iar derbiul etapei va duelul dintre Rapid și campioana CFR Cluj. Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, este de părere că echipa sa este capabilă să producă surpriza la meciul cu ardelenii.

Giuleștenii nu s-au mai impus de cinci etape în Liga 1, însă Miță Iosif este convins că echipa sa va arăta mult mai bine în momentul în care va avea propria bază de pregătire, motiv pentru care le-a solicitat celor din conducerea clubului să facă o prioritate din recuperarea bazei de pregătire PRO Rapid.

„Acum ne antrenăm pe la fostul IMGB, de două sau trei săptămâni. Ne afectează problemele astea, atât pe mine, cât și pe jucători. Sperăm că în ceasul al 12-lea o să recuperăm PRO Rapid. În Giulești, jucăm meciurile și atât. Maxim un antrenament, înainte de meci.

Principalul obiectiv administrativ ăsta ar trebui să fie. PRO Rapid și stadionul. Pretențiile urcaseră din cauza parcursului extraordinar pe care l-am avut. Nu suntem într-o situație prostă, ba chiar bună. Se spune că avem jucători de națională, dar nu e neapărat adevărat. Ei au fost propulsați de colectiv, că la începutul sezonului nu erau fotbaliști de națională.

Bineînțeles că CFR-ul este de bătut. Nu există echipă de nebătut. Prietenii în viață se văd în momentele dificile, mă refer și la conducere. Nu există nici o diferență între nimeni din club. Jucătorii sunt actorii principali, noi, ceilalți, încercăm să-i ajutăm pe ei”, a mai spus Iosif.

Rapid primește, duminică, de la ora 20:30, la Mioveni, vizita campioanei CFR Cluj, în etapa a 12-a a Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!