Misteriosul caz al lui Ovidiu Herea: fotbalistul poate fi legitimat la TREI echipe in acelasi timp! Cu ce cluburi a semnat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Iulie 2013, 18:59

	Misteriosul caz al lui Ovidiu Herea: fotbalistul poate fi legitimat la TREI echipe in acelasi timp! Cu ce cluburi a semnat:

►ZlatanERA PSG in direct la Sport.ro si Voyo.ro: PSG – Rapid Viena, vineri 19:30!

Ovidiu Herea, "actualul-ex"-fotbalist al Rapidului, este in aceste zile protagonistul unor evenimente neobisnuite, fiind prezentat la doua echipe diferite. Mai mult, acesta ar putea fi inca jucatorul Rapidului.

In varsta de 28 de ani, Herea si-a luat, in urma cu o saptamana, libertatea de a rupe unilateral contractul cu Rapid, invocand o clauza conform careia ar putea pleca liber daca echipa retrogradeaza. Surpriza a venit, insa, sambata, atunci cand CEx al Federatiei Romane de fotbal a decis ca Rapidul nu este oficial retrogradata, ci isi va disputa locul in Liga 1 cu cei de la Concordia.

La acel moment, Herea semnase deja o intelegere cu elvetienii de la FC Sion, echipa care l-a curtat serios in ultima vreme si care l-a convins cu un salariu interesant. De altfel, acesta a fost si prezentat oficial de clubul din Tara Cantoanelor.

Adevarata nebunie este insa lansata de arabi, cei care anunta ca fotbalistul va fi prezentat in urmatoarele zile si la Al Ettifaq, echipa din Arabia Saudita.

Potrivit site-ului stiridesport.ro, Ovidiu Herea ar fi fost acontat si de arabi, acesta urmand sa mearga la Dammam pentru a semna contractul.

In aceste conditii, situatia lui Herea devine extrem de complicata, Rapidul fiind nevoita sa achite circa 500 de mii de euro catre Constantin Iacov, ceea ce este la momentul de fata 'de neconceput' pentru giulesteni.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT