FOTO ȘI VIDEO Gael Clichy, gol de la mijlocul terenului în Elveția: în ziua jocului, un fan l-a sfătuit să încerce!

Gael Clichy Elvetia FC Sion Servette Geneva Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Mai 2023, 13:18
Data actualizarii: Duminica 14 Mai 2023, 13:16

Gael Clichy (37 de ani), fostul fundaș de la Arsenal și Manchester City, a reușit un gol spectaculos în campionatul Elveției.

Sâmbătă, Servette Geneva a spulberat-o pe ultima clasată FC Sion, scor 5-0, reușind astfel să își consolideze poziția secundă, care duce în preliminariile Champions League. Golul al treilea i-a aparținut lui Gael Clichy.

Gael Clichy, gol de la mijlocul terenului în Elveția: în ziua jocului, un fan l-a sfătuit să încerce!

Fundașul stânga cu peste 300 de meciuri în Premier League a înscris în minutul 9 pentru 3-0. Clichy a recuperat o minge la mijlocul terenului și s-a grăbit să șuteze. Portarul lui Sion, destul de avansat, a fost lobat și nu a mai putut face nimic pentru a evita golul.

Interesant este că Gael Clichy a primit chiar în ziua meciului acest pont. Un fan i-a scris fundașului francez că portarul Alexander Safarikas are tendința de a ieși destul de mult din poartă și ar merita să încerce un șut de la distanță atunci când are ocazia.

Clichy a ținut cont de sfatul primit de la fanul respectiv, iar la final a arătat și mesajul pe care l-a primit pe Instagram în ziua meciului.

"Regula numărul 1: ascultă mereu fanii!", a fost mesajul postat de cei de la Servette, pe Twitter.

Gael Clichy, care va împlini 38 de ani în luna iulie, este triplu campion al Angliei, o dată cu Arsenal (2004) și de două ori cu Manchester City (2012, 2014).

Fundașul stânga născut la Toulouse a mai jucat la Bașakșehir (2017-2020), iar în urmă cu doi ani și jumătate a decis să semneze cu Servette Geneva. Deși evoluează constant și a strâns în total 82 de meciuri, pentru Clichy a fost abia primul gol marcat pentru elvețieni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!