Miriuta salveaza echipele din Cluj! Antrenorul vrea trei jucatori la Gyor, printre care si Ciprian Deac

Miriuta salveaza echipele din Cluj. Vrea sa transfere in Ungaria jucatori de la CFR si de la U Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Decembrie 2014, 20:34
Data actualizarii: Joi 25 Decembrie 2014, 20:41

Plecat de la CFR Cluj din pricina problemelor financiare, Vasile Miriuta vrea sa construiasca o echipa de cupe europene la Gyor, in Ungaria. Fostul tehnician din Gruia nu a bifat cel mai bun start pe banca formatiei maghiare, cu care a castigat un singur meci din patru posibile.

Cu toate acestea, Miriuta are parte de sprijinul conducatorilor si vrea sa intareasca echipa pentru retur. Deac, Minca (CFR) si Dan Bucsa (Universitatea Cluj) sunt principalele tinte ale antrenorului.

Primul dintre acestia va ramane liber de contract la sfarsitul sezonului, astfel ca CFR ar putea accepta sa-l cedeze inca de acum in schimbul unei sume modice de bani.

Deac a fost accidentat in turul de campionat si acum se chinuie sa revina: "M-ar tenta un transfer oriunde ar fi bine pentru mine din punct de vedere financiar. E greu, am 28 de ani, sa ma gandesc ca voi ajunge la un club mare nu mai pot. Trebuie sa fiu realist", spune Deac.

O alta tinta a lui Miriuta este portarul de rezerva al CFR-ului, Mihai Minca, fost goalkeeper si la Rapid. Acesta, in varsta de 30 de ani, nu a bifat nicio aparitie in Liga I in acest sezon.

Ultimul pe lista, Dan Bucsa, este capitanul Universitatii Cluj, fiind cotat la 700 de mii de euro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies