Luni 09 Iulie 2018, 22:02

Miriuta nu crede in sansele lui Dinamo la titlu: "Greu sa se bata cu FCSB, CFR sau Craiova!" Care este favorita la casele de pariuri

"Eu, la FCSB? Nu cred !" - spune Miriuta.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Fostul antrenor al lui Dinamo s-a plictisit acasa si asteapta oferte. Nu le da sanse dinamovistilor la titlu. Ca in fiecare an, FCSB este favorita la pariuri.

Dica i-a pierdut pe Budescu si Alibec, dar casele de pariuri mizeaza tot pe FCSB. In 2019 se implinesc 4 ani de la ultimul titlu al stelistilor. Campioana CFR l-a pierdut pe Dan Petrescu si nu mai e favorita la pariuri. Clujenii n-au luat niciodata titlul in an impar.

La casele de pariuri, Craiova si Viitorul sunt cotate cu sanse mai mari la titlu decat Dinamo.

"Greu, s-a vazut daca in ultimii ani nu investesti e foarte greu sa te lupti cu FCSB sau cu CFR sau cu Craiova. Acum raman la fel, FCSB, CFR-ul, Craiova, dar nu vad o alta pretendenta la titlu" spune Vasile Miriuta.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis