Mirel Radoi a dezvaluit in premiera de ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali: "Mai devreme sau mai tarziu, va face asta!"

Mirel Radoi a dezvaluit in premiera de ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali: "Mai devreme sau mai tarziu, va face asta!"

Din articol

Mirel Radoi spune ca are o relatie foarte buna cu Becali.

Selectionerul nationalei de tineret, Mirel Radoi, a dezvaluit motivul pentru care nu mai vorbeste la telefon cu Gigi Becali, desi acesta ii este nas.

"Relatia noastra e una buna. Suntem nasi - fini, dar nu discutam. La telefon nu am mai discutat de atunci si nu vreau, pentru ca, daca incepem sa discutam, el incepe foarte mult sa discute despre fotbal.

Si, mai devreme sau mai tarziu, ma va intreba cum e un jucator, eu zic ca e foarte bun. Dupa ce a ajuns la FCSB, spune ca l-a luat ca a zis finu'. Si nu vreau sa fiu acuzat. La fel cum am preferat sa ii spun si lui, le-am spus si altor patroni, prefer cand ma intrebati de jucatori, sa o faca directorul sportiv sau antrenorul" a spus Mirel Radoi la Telekom Sport.

A avut oferte

Mirel Radoi a dezvaluit ca a primit 3 oferte de cand a devenit selectionerul Romaniei U21: "A fost una din Europa si au fost doua din Golf. A fost una din Golf inainte de turneul final, una dupa, din Golf, si una din Europa - dupa Campionatul European. Nu spun tara, ca s-ar afla foarte usor. Era oferta tentanta, nu financiar" a mai spus Radoi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gruparea criminală condusă de românul „Rechinul” ar fi furat peste 1,2 miliarde de dolari în Mexic
BRAT