GALERIE FOTO Mircea Rednic și fiica sa au ajutat o familie de refugiați din Ucraina! Gestul remarcabil făcut de fostul antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic Dinamo refugiati Ucraina Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2022, 19:50
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2022, 20:03

Lumea fotbalului nu a stat pasivă la evenimentele tragice din Ucraina. 

În urmă cu mai bine de două săptămâni, decizia lui Vladimir Putin (69 ani) de a invada Ucraina a schimbat total lumea. Încă de atunci, pe tărâmul țării nostre vecine este război în toată regula, în urma căruia mii de oameni au încetat din viață. 

De bombardamentele lui Putin au plecat din Ucraina peste două milioane de refugiați, după cum informează instituțiile de statistică, iar 320.000 dintre aceștia au trecut prin România, cei mai mulți continundu-și deplasarea în țările din Vestul Europei. 

Mircea Rednic ajută refugiații din Ucraina 

O familie de rugiați a fost ajutată chiar de către Mircea Rednic (59 ani). Fostul antrenor al lui Dinamo, împreună cu fiica sa, Luana, au luat sub tutela lor o mamă singură cu două fete, pe care ulterior le-au ajutat să plece din România către o altă destinație, după cum a postat un voluntar pe contul de Instagram. 

În imaginile publicate pe social media, Mircea Rednic este foarte afectiv cu cele două fetițe, pe care le ține în brațe și le face să râdă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!