Mircea Rednic Dinamo Farul Constanta Superliga

Mircea Rednic, pregătit să-i fure toate punctele lui Hagi! Săgeți către „Rege” înaintea duelului direct

Dinamo primește vizita lui Farul Constanța, luni, de la ora 20:30, în ultimul meci al celor două formații în acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 16:19
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 16:22

Mircea Rednic a declarat că își cunoaște foarte bine adversarul, deoarece a lucrat la Farul și știe cum sunt pregătite meciurile.

„Puriul” nu a uitat nici să trimită „săgeți” spre Hagi, pe care l-a acuzat indirect că lui nu i-a pus la dispoziție același lot în momentul în care a antrenat la Constanța.

„Am ceva jucători lispă, trei sunt suspendați și Deian, Andrei Radu, Răuță... am ceva jucători cu probleme, sunt ușor răciți. Ricardo Grigore nu s-a antrenat ieri. Am reușit să fac un lot de 18 jucători care să abordeze jocul de mâine.

Eu sunt antrenorul lui Dinamo, mă interesează echipa mea, să luăm cele trei puncte, chiar dacă sunt probleme de efectiv. Este ultimul meci, o să discutăm și cu conducerea și o să ne facem lotul. Să vedem de ce jucători avem nevoie pentru începutul sezonului.

Farul e o echipă bună, bine organizată, cu un antrenor foarte bun, cu jucători talentați. Cu un lot foarte bun, pe care eu nu l-am avut când am fost acolo. Eu jucam cu Andronache vârf, care nu mai știu pe unde e. Nici ei nu trec printr-o perioadă bună, au obiectiv să se califice în play-off. Eu știu cum se pregătesc acolo meciurile.

Rednic, încrezător că Dinamo poate trece de Farul

Nu joc eu cu Gheorghe Hagi. Dacă jucam eu cu Gheorghe Hagi... nu știu dacă aveam șanse așa de mari. Dar aveam șanse, că am jucat împotriva altor jucători la fel de mari ca și Gică. Nu există niciun meci special. E un meci important”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul Constanța.

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Farul Constanța se află pe șapte, cu 29 de puncte. Cu o victorie, constănțenii le-ar egala pe Universitatea Craiova și Rapid în clasament.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!