Dinamo fani dinamo Mircea Rednic Superliga

Jucătorii lui Dinamo, băgați în ședință de fani! Filmul evenimentului: ”Am fost opriți pe autostradă, în câmp”

Suporterii lui Dinamo nu au putut trece peste eșecul cu CS Mioveni, scor 2-1. Ambele goluri încasate de ”câini” au venit în prelungirile partidei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:19
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:39

După meci, fanii au oprit autocarul clubului pentru a cere explicații jucătorilor lui Mircea Rednic. O scurtă „ședință” a fost ținută la cea mai apropiată benzinărie, povestește antrenorul lui Dinamo.

„Noi am fost opriți pe autostradă, în mijlocul câmpului. Am stabilit cu ei că o să mergem la prima benzinărie și o să vorbesc eu cu ei, au zis că vor să vorbească cu jucătorii. 

Au stat 10 sau 15 minute să vorbească cu ei. Noi am anunțat organele de ordine care au venit să fie acolo, am luat soluția cea mai bună. Nu au fost incidente, nu au fost înjurături sau ceva de genul acesta”, a spus Rednic, la conferința de presă.

Imediat după finalul partidei, Deian Sorescu a fost protagonistul unui moment care arată că nu mai este văzut cu ochi buni de suporterii din ”Ștefan cel Mare”. Acesta a fost dezbrăcat de tricou și, cu capul plecat, s-a îndreptat spre vestiare.

„Am văzut imaginile, se mai întâmplă. Acum vă axați doar pe incidentul ăsta, nu uitați că suporterii au ținut clubul. Toți au participat în momentele grele. S-au adunat peste 2,5 milioane de euro, sunt și ei la limită cu ceea ce se întâmplă aici”, a mai spus Rednic.

În noul ”mandat” la Dinamo, Rednic are o singură victorie în 11 meciuri. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar șapte meciuri au fost înfrângeri.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!