Liga 1

Mircea Rednic nu renunță! Ce le solicită celor de la Dinamo: ”Am primit o hârtie oficială”

Mircea Rednic continuă războiul cu cei de la Dinamo, după ce a fost demis în urma rezultatelor modeste. Antrenorul a fost înlocuit cu Flavius Stoican, care a debutat cu o înfrângere, 1-2 cu FC Argeș.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 13:31
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 13:33

Rednic a fost înlăturat după ce conducerea a activat o clauză potrivit căreia contractul putea fi reziliat dacă rezultatele nu erau pe măsura așteptărilor. Tehnicianul nu are de gând să renunțe la bani și le-a trimis celor de la Dinamo o hârtie oficială prin care solicită toți banii până la finalul contractului.

Răzvan Zăvăleanu: ”Domnul Rednic ne-a trimis o hârtie oficială la club”

„Eu nu am mai discutat cu domnul Mircea Rednic, dar am înțeles că ne-a trimis o hârtie oficială la club prin care ne solicită să îi dăm banii până la sfârșitul contractului.

Dar noi considerăm că nu trebuie să facem așa ceva, deoarece l-am demis conform unei clauze din contract. Și nimeni nu te poate ține o veșnicie în funcție dacă nu ai rezultate. Credeți-mă că sunt un om cu mare experiență și nu riscam să bag clubul într-un litigiu aiurea cu domnul Mircea Rednic, dacă noi nu eram acoperiți de contract”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru ProSport.

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies