Mircea Lucescu FCSB Ghencea Superliga

Mircea Lucescu o cere pe FCSB în Ghencea: ”Dacă s-ar întoarce în leagănul ei, va deveni ceea ce a fost”

Mircea Lucescu are soluția pentru ca FCSB să scape de perioadă slabă din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 19:52
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 19:52

Antrenorul lui Dinamo Kiev spune că o eventuală revenire a FCSB-ului în Ghencea ar aduce, automat, și rezultatele pentru echipa lui Nicolae Dică. 

Mircea Lucescu: ”FCSB e în mare pericol să piardă play-off-ul”

„Da, FCSB e în mare pericol să piardă play-off-ul. Sunt astfel de perioade în viața fiecărei echipe. Problema e că ei nu știu unde sunt. Dacă s-ar întoarce acolo unde ar fi leagănul lor, Ghencea, cu siguranță Steaua - pentru că eu așa o consider, Steaua - va deveni ceea ce a fost. Au posibilități, asta le lipsește. 

Eu îmi dau seama, pentru că văd ce se întâmplă cu echipa mea, mental e greu să-i mobilizez pe jucători când știi că n-ai un loc al tău, un stadion, un loc de antrenament”, a spus Mircea Lucescu.

FCSB încearcă să profite de pe urma sancțiunii pe care a primit-o CSA pentru a-și disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

Clubul patronat de Gigi Becali a încercat în mai multe rânduri să revină pe stadionul din Ghencea, însă CSA a reușit prin diferite tertipuri să blocheze acest lucru.

„Nu știu dacă a făcut. Eu i-am spus să facă cerere”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!