VIDEO EXCLUSIV FCSB se pregătește să se mute în Ghencea, după ce CSA Steaua a primit interdicție! Anunțul făcut de Gigi Becali

CSA Steaua a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FRF după conflinctele de la meciul cu Dinamo și nu va putea evolua în următoarele patru meciuri de „acasă” în Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 12:25
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 12:32

FCSB încearcă să profite de pe urma sancțiunii pe care a primit-o CSA pentru a-și disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

Clubul patronat de Gigi Becali a încercat în mai multe rânduri să revină pe stadionul din Ghencea, însă CSA a reușit prin diferite tertipuri să blocheze acest lucru.

„Nu știu dacă a făcut. Eu i-am spus să facă cerere”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB și CSA luptă de opt ani pentru palmaresul Stelei

De opt ani, FCSB și CSA Steaua se luptă prin tribunale pentru marca și palmaresul celui mai de succes club de fotbal din istoria României, Steaua București. Deocamdată, decizia instanței este că între până în 1998 palmaresul este la CSA Steaua, 4 ani nu îi aparțin nimănui, iar din 2002 trofeele și parcursul european îi aparțin clubului din Liga 1, cu toate că pe site-ul celor de la UEFA, FCSB este acreditată cu meritele marii echipe a Stelei București. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!