Mihai Stoica, uluit de ceea ce i s-a întâmplat la Arad: "Am plecat impresionat! De obicei sunt înjurat, îmi spun 'sclavul lui Gigi'"

Mihai Stoica arad FCSB UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 21:07
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 21:07

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a arătat impresionat de civilizația fanilor arădeni după meciul cu UTA Arad, scor 2-2, în grupele Cupei României.

Deși partida s-a încheiat cu patru eliminări, una pentru UTA, în afara terenului, și trei pentru FCSB, Mihai Stoica spune că nu a fost un meci tensionat, ci doar erorile centralului Adrian Cojocaru au făcut ca lucrurile să degenereze pe teren.

Mihai Stoica, impresionat de civilizația fanilor arădeni

În ceea ce privește atmosfera de la Arad, oficialul lui FCSB se declară uimit și recunoaște că este unul dintre puținele stadioane în care nu este înjurat.

"Nu a fost un meci tensionat, absolut deloc. La început am înțeles, dar de ce dai 4 cartonașe? E galben la Octavian indiscutabil, e corect să le dai, dar se mai întâmplă astea. S-au calmat și și-au dat mâna. Meciul n-a fost deloc tensionat. 

Spun pentru a nu știu câta oară. După meci, am plecat impresionat de modul în care se comportă arădenii. Dacă stau sus, de obicei sunt mulți care, dacă te cunosc, te înjură: 'Sclavul lui Gigi' și așa mai departe. Niciodată nu s-a întâmplat așa aici.

La Timișoara se rupea stadionul de înjurături, dar aici e incredibil cât de civilizată poate să fie lumea la Arad", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pentru FCSB urmează meciul din Superliga cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat luni, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

În campionat, FCSB are trei victorii consecutive și ocupă locul 7, cu 17 puncte, însă vicecampioana României are două meciuri în minus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!