Cupa Romaniei Adrian Cojocaru Mihai Stoica UTA Arad - FCSB Cupa Romaniei

"Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru ca domnul Cojocaru, niciodată". Ironia lui Mihai Stoica după meciul FCSB-ului din Cupă

UTA Arad a terminat la egalitate cu FCSB, scor 2-2, pe teren propriu, într-un meci din Grupa B a Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 00:02
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 00:12

Imediat după încheierea partidei, Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul de Facebook în care a criticat dur deciziile arbitrului Adrian Cojocaru și nu a ratat ocazia de a face și o ironie la adresa acestuia. 

"Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca domnul Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Minutul 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc

P.P.S. Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat. Cojocaru se pare că nu remarcase că Miculescu fusese călcat. El văzuse aruncare de la margine. E adevărat că pentru noi", a fost mesajul transmis de managerul general de la FCSB

Cupa României | UTA Arad - FCSB s-a încheiat 2-2

UTA Arad a deschis scorul prin Rareş Pop (minutul 7), dar FCSB a restabilit egalitatea prin Risto Radunovic (minutul 22 - penalty), după un fault comis de albanezul Erion Hoxhallari asupra lui David Miculescu.

Bucureştenii au preluat conducerea imediat după pauză, prin Eduard Radaslavescu (minutul 47), cu un şut de la 16 metri, după o minge respinsă greşit de Hoxhallari.

Finalul a fost unul încins, cu patru eliminări, dintre care trei la oaspeţi. Fundaşul algerian Rachid Bouhenna (FCSB) a primit al doilea cartonaş galben în minutul 84, după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Cojocaru. Şi UTA a avut un fotbalist eliminat, pe Andrei Chindriş (minutul 88), aflat pe banca de rezerve, care a primit şi el al doilea avertisment tot pentru aplaudarea ironică a arbitrului.

FCSB a mai pierdut doi jucători, tot pentru cumul de cartonaşe galbene, dar de data aceasta după faulturi, Risto Radunovic (minutul 90+1) şi Octavian Popescu (minutul 90+4). Din faza fixă care a urmat intervenţiei lui Popescu, UTA a egalat prin Virgiliu Postolachi (90+6).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies