Mihai Stoica Claudiu Keseru FCSB Paulo Vinicius Transferuri FCSB Superliga

Mihai Stoica a anunțat primii trei jucători care pleacă de la FCSB! Cum arată lista sosirilor

Mihai Stoica a anunțat planurile lui FCSB pentru următorul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 21:47
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 21:50

În ciuda unui nou titlu ratat, FCSB nu plănuiește să facă schimbări majore în lot, iar oficialii clubului pun eșecul din acest sezon pe seama greșelilor recente de arbitraj.

Mihai Stoica a anunțat primii trei jucători care pleacă de la FCSB

Mihai Stoica a anunțat că primii trei jucători care pleacă sunt Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu. Toți trei se află la final de contract și nu li se va propune prelungirea înțelegerilor.

În schimb, la echipă vor reveni cinci jucători împrumutați în prezent la alte echipe: Dragoș Nedelcu (Farul), Denis Haruț (FC Botoșani), Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Gabriel Simion (Aris Limassol) și Cristian Dumitru (FC Argeș).

De asemenea, FCSB se poate despărți și de Andrei Miron. Fundașul central își încheie contractul la finalul acestui an calendaristic, iar din vară va fi liber să semneze cu altă echipă, în cazul în care bucureștenii nu se vor răzgândi și nu îi vor propune prelungirea.

"Nu prea cred că vor fi achiziții. Nu considerăm că avem nevoie. La momentul ăsta, termină contractele Vinicius, Keșeru, Burlacu. Pleacă, da. Vin Nedelcu și Haruț, se reîntorc amândoi și vor concura cu Cristea și Miron, care are contract doar până în iarnă (n.r - Andrei Miron), iar din iarnă termină contractul cu noi. O să vedem, știu că și el voia să plece în străinătate. Acum nu i se propune. El va intra în ultimele șase luni.

Avem patru fundași centrali cu Nedelcu și Haruț. O să-l vedem și la Craiova. Pantea vine și dublează poziția de fundaș stânga și dreaptă, mi-aș dori din toată inima să joace și să prindă minute.

Noi, pe 25 august, să semnăm o nouă calificare în grupele competițiilor europene. Mai e Simion, care se întoarce. Ar mai fi Cristi Dumitru, o să vedem ce vom face cu el. Cam ăștia sunt, v-am spus cine pleacă și cred că suntem destul de bine", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!