VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a hotărât pe ce antrenor mizează în sezonul viitor! Termenul limită este până duminică 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 19:58
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 20:06

Patronul FCSB-ului a făcut deja planul pentru sezonul 2022-2023. 

După plecarea lui Edward Iordănescu (43 ani) de la FCSB, Gigi Becali (63 ani) l-a convins pe Toni Petrea (47 ani) să revină la echipa roș-albastră. Omul de afaceri i-a dublat salariul față de primul mandat, iar tehnicianul a fost recompensat în acest sezon cu 10.000 de euro lunar. 

Becali a repetat în mai multe rânduri că este mulțumit de Toni Petrea și că dorește să continue la FCSB și din vară, când îi expiră angajamentul. Potrivit gsp, patronul FCSB-ului i-a propus oficial prelungirea contractului pentru ca antrenorul să o pregătească pe vicecampioană și în sezonul viitor. 

Conform aceleiași surse, dacă Petrea va lua aceeași alegere ca în vara lui 2021, când nu a mai dorit să continue la clubul roș-albastru, Gigi Becali are mai multe nume pentru banca tehnică, printre care se regăsesc Ilie Poenaru (45 ani), Marius Croitoru (41 ani) sau Nicolae Dică (42 ani). 

Gigi Becali: „La noi, până și la fotbal se bagă securitatea!”

 
„Dacă aveam VAR, nu mai putea FRF să-şi facă meseria. Nu ai ce să le faci. Ei candidează singuri, nu ai ce să le faci. Se duce Argăseală acolo, e prieten cu ei, nu vreau să le stric prietenia. Ei vin, ei fac ce vor, ei bagă regulamente, ei schimbă regulamente, ei l-au condamnat pe Gică Popescu pentru a câştiga ei.
 
În toată lumea asta, securitatea conduce, că așa e, dar nu se bagă şi la fotbal. La noi, până şi la fotbal se bagă securitatea. Nu avem ce face! Știi cine poate la fotbal? Voi! Dacă tu, Marica, eşti băiat deştept, poţi face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeţi la protest.
 
Să ajungeţi şi la UEFA să spuneţi că se bagă politicul. Fac ei totul cei care sunt la putere. Acum să facă şi PNL o echipă şi să facă totul cu schimbul. Să câştige un an PNL, apoi în alt an să câştige alt partid”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Ora Exactă în Sport, zilnic de la 9:30 la 12:30, de la PRO Arena.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!