GALERIE FOTO Mihai Stoica, prezent pe stadion la trei zile după ce a anunțat că are "o variantă debilă a COVID-ului"

Mihai Stoica covid-19 FC Arges FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 21:51
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 21:48
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, asistă la meciul cu FC Argeș.
FCSB a făcut o primă repriză bună contra lui FC Argeș, la capătul căreia conducea cu 2-0, după golurile marcate de Florin Tănase și Darius Olaru.

Mihai Stoica, prezent pe stadion la trei zile după ce a anunțat că are "o variantă debilă a COVID-ului"

Mihai Stoica a fost surprins bucurându-se la una dintre loje după golul marcat de Florin Tănase, din penalty. Alături de oficialul lui FCSB se mai aflau, printre alții, Valeriu Argăseală și Lucian Filip.
 
Prezența lui Mihai Stoica vine la doar trei zile după ce managerul general al clubului bucureștean a anunțat că a fost depistat cu "o variantă debilă a COVID-ului".
 
"Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc, doar că o variantă debilă a covidului n-a fost de acord cu această abordare", scria Mihai Stoica, pe Facebook, în seara zilei de 29 aprilie.
 
În urmă cu aproximativ două săptămâni, Stoica a explicat că singura șansă prin care FCSB poate rămâne cu șanse la titlu este aceea de a câștiga toate meciurile până la posibila finală cu CFR Cluj, din ultima etapă.
 
"Noi avem doar o singură șansă, să câștigăm toate cele 4 meciuri, până la cel direct. Dacă nu facem asta, iar la Craiova este foarte greu, atunci titlul este pierdut. Nu vom juca cu titlul pe masă, pentru că CFR a arătat în trecut că nu va mai ceda. Trebuie să menținem aceeași distanță și atunci cred că vor crește șansele noastre.

CFR-ul are meci greu la Voluntari, poate fac cei din Ilfov un meci bun. Am merge cu un moral ridicat la Ovidiu. Orice este posibil", declara Mihai Stoica, la Orange Sport.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!