Mihai Stoica FCSB Superliga

Mihai Stoica anunță: "Mă apropii de final!". Ce vrea să facă după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că se apropie de finalul carierei de conducător de club, după 30 de ani în această meserie.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 09:55
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 09:53

În vârstă de 57 de ani, oficialul vicecampioanei a explicat că în ultima perioadă a pus fotbalul pe planul doi sau chiar trei, preferând să fie mult mai atent la sănătatea sa și la ceea ce presupune o alimentație corectă.

Mihai Stoica anunță: "Mă apropii de final!"

Deja analist TV, Mihai Stoica spune că se apropie de finalul carierei de conducător de club și ar fi tentat să rămână în televiziune.

"Fasting, sport! Alimentație bună, asta deja o știe toată lumea. Doar că e aproape imposibil să te alimentezi perfect. Însă, dacă vrei să mergi pe drumul ăsta, nu ai voie să ai o zi fără mișcare. Eu m-am schimbat. Am făcut o greșeală pe care n-am realizat-o la momentul ăla, iar momentul ăla a fost cam lung. 

Am pus fotbalul înainte de orice și, chiar dacă am avut satisfacții profesionale, totuși n-a fost ceea ce trebuia. Tocmai d-aia, la momentul ăsta, fotbalul este pe planul 2, dacă nu chiar 3. 

Acum s-a ivit și al doilea job - televiziunea, cu care am cochetat ani de zile înainte, dar care mă tentează pentru finalul carierei. Mă apropii și eu de final. Mai am vreo doi ani și fac 60", a spus Mihai Stoica, într-un interviu pentru Orange Sport.

Mihai Stoica a intrat în fotbal în 1992, când a devenit președinte la Oțelul Galați. În 2002 a făcut pasul la Steaua (actuala FCSB), unde a ocupat funcțiile de manager general sau director sportiv. În intervalul 2007-2010, MM a condus-o pe Unirea Urziceni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!