Mihai Stoica FCSB Superliga

Mesajul lui Mihai Stoica pentru noul an. Nu a uitat de rivalii de la Rapid și CFR Cluj: "Prind curaj și mai bag o fisă pentru 2023"

Anul 2022 a fost unul plin de provocări pentru FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 16:59
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 17:10

Cu ocazia trecerii în noul an, Mihai Stoica nu a ratat ocazia de a face o retrospectivă pentru 2022, enumerând cele mai importante momente de la FCSB. În plus, managerul vicecampioanei României a vorbit și despre viitor, făcând o previziune pentru ceea ce va urma în acest sezon competițional. 

Mesajul lui Mihai Stoica la finalul anului 2022

"Zic să rămânem din 2022 cu formidabila cursă de urmărire a CFR-ului din primăvară, cu superba calificare de la Stavanger (nu ca minunea de la Liberec???? dar orișicât), cu revenirea din Liga 1. Și cu cel mai mare câștig al anului : reîntoarcerea în forță a Peluzei Nord❤️ 

Să uităm (așa se zice că se face la final de an) eroarea de arbitraj care ne-a interzis finala campionatului, penalty-ul de la Londra, Silkeborgu’ și teribila accidentare a celor doi kamikaze????

Dacă tot sunt în cărți cu previziunea dinaintea meciului cu FC Argeș că vom fi liderii restului sezonului regulat, prind curaj și mai bag o fisă pentru 2023 : titlul (cu condiția să jucăm cele 3 meciuri cu Campioana Fotbalului Românesc în formulă completă).

Mă duc să-mi mai pun o dată rezumatul de la 3-1 cu Rapid. Am HD și Surround Sound System.

Un 2023 cu sănătate tuturor și dimineți de după meciuri super-senine steliștilor!

P.S. Mulțumiri Toni & Nick", a scris managerul general de la FCSB pe contul de Facebook. 

Mihai Stoica anunță: "Mă apropii de final!"

Deja analist TV, Mihai Stoica spune că se apropie de finalul carierei de conducător de club și ar fi tentat să rămână în televiziune.

"Fasting, sport! Alimentație bună, asta deja o știe toată lumea. Doar că e aproape imposibil să te alimentezi perfect. Însă, dacă vrei să mergi pe drumul ăsta, nu ai voie să ai o zi fără mișcare. Eu m-am schimbat. Am făcut o greșeală pe care n-am realizat-o la momentul ăla, iar momentul ăla a fost cam lung. 

Am pus fotbalul înainte de orice și, chiar dacă am avut satisfacții profesionale, totuși n-a fost ceea ce trebuia. Tocmai d-aia, la momentul ăsta, fotbalul este pe planul 2, dacă nu chiar 3. 

Acum s-a ivit și al doilea job - televiziunea, cu care am cochetat ani de zile înainte, dar care mă tentează pentru finalul carierei. Mă apropii și eu de final. Mai am vreo doi ani și fac 60", a spus Mihai Stoica, într-un interviu pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!