U Cluj Eugen Neagoe Mihai Stoica Superliga

„Sunt supărați pentru că Neagoe a făcut asta!” Ce a spus Mihai Stoica despre situația de la 'U' Cluj

Eugen Neagoe a părăsit-o pe Universitatea Cluj, pentru a semna cu Universitatea Craiova, echipă aflată fără antrenor în urma plecării lui Mirel Rădoi.
Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 08:58
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 08:56

„Șepcile roșii” se află în fundul clasamentului, cu 19 puncte din 21 posibile. 'U' Cluj a înregistrat, astfel, patru victorii, șapte rezultate de egalitate și 10 înfrângeri.

„Sunt supărați pentru că Neagoe a făcut asta!” Ce a spus Mihai Stoica despre situația de la 'U' Cluj

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a vorbit despre plecarea lui Eugen Neagoe de la ardeleni, evidențiind faptul că cei aflați la conducere ar fi fost deranjați de lista plecărilor efectuată de antrenor.

„Sunt foarte supăraţi cei de la U Cluj pentru că Neagoe a hotârăt lista plecărilor... Dar probabil atunci nu a existat oferta de la Craiova. Nu ştiu, nu am toate datele să trag o concluzie. Sigur că e de comentat, dar nu se ştie. Într-o relaţie conducător-antrenor intervin multe, nu ştiu ce a fost acolo. 

Dar ce pot să spun e că înseamnă că ăştia de la U când l-au adus nu l-au luat securizându-l prin contract. Mă gândesc că dacă aveau încredere în el când l-au adus, mă gândesc că nu îl scăpau aşa uşor sau l-au adus doar sa văd ce poate şi după îi fac contract?”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

A venit „nota de plată”! Cât va trebui să achite Eugen Neagoe după ce a plecat de la „U” Cluj

Eugen Neagoe a renunțat la contractul pe care îl avea la „U” Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova, rămasă fără antrenor după plecarea lui Rădoi.

Ardelenii au refuzat să-l lase să plece gratis în Bănie, solicitându-i suma de 100.000 de euro. Antrenorul a profitat de o clauză din contract și și-a dat demisia.

În urma acestui demers, va avea de plătit către U Cluj  o sumă mult mai mică decât cea solicitată de oficialii „șepcilor roșii”. Potrivit gsp.ro, ar fi vorba desrpe 16 mii de euro.

Eugen Neagoe a semnat cu U Cluj pe 25 august și a demisionat pe 26 decembrie, iar suma pe care trebuie să o achite către ardeleni reprezintă 50% din banii încasași de antrenor pe perioada petrecută pe banca „studenților”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!