Mihai Stoica "îl taxează" pe Gigi Becali după înfrângerea cu UTA Arad: "Când cineva nu are răbdare asta se întâmplă"

Malcom Edjouma FCSB Gigi Becali Mihai Stoica UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Martie 2023, 23:59
Data actualizarii: Miercuri 08 Martie 2023, 00:04

FCSB a pierdut, în deplasare, scor 3-1 cu UTA Arad și a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul Constanța. 

Vicecampioana României a pierdut cu UTA Arad, care se luptă pentru evitarea retrogradării, și a ratat șansa de a profita de pașii greșiți făcuți de Farul Constanța și Rapid în penultima etatpă a sezonului regulat. 

Mihai Stoica este de părere că schimbarea de la pauză a lui Malcom Edjouma, cel mai în formă jucător al FCSB-ului din acest an, a influențat soarta rezultatului.

"Nu garantează nimeni că dacă rămanea Edjouma nu pierdeam meciul. Eu preferam să râmănă, eu nu sunt adeptul schimbărilor, dacă ceva funcţionează, dacă ceva îţi dă speranţe, nu trebuie să schimbi.

De exemplu, îmi aduc aminte de un meci în grupele Europa League, cu Lugano, în prima parte a meciului Benzar şi Morais nu au făcut un joc foarte bun, am fost conduşi, dar nu s-au făcut modificări. Ei bine, în a doua parte cei doi au făcut un meci senzaţional. Se întamplă.

(n.r. face referire la Gigi Becali) Ştii foarte bine că atunci când cineva nu are răbdare asta se întâmplă.

(n.r. încerci să schimbi asta? Prin dialog cu Becali, discuţii) Le-am avut, câteodată se întâmplă să aibă răbdare, câteodată nu", a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Ilie Dumitrescu: "De data asta a pierdut mijlocul terenului"
 

Fostul internațional a tras primele concluzii după înfrângerea vicecampioanei de la Arad. Acesta crede că înlocuirea lui Malcom Edjouma de la pauză a făcut diferența.

"Mutarea asta a făcut-o cu Argeș, în deplasare. L-a scos pe Edjouma și la introdus pe Tavi Popescu în mijloc. De data asta a pierdut mijlocul terenului, pentru că Batha, Ubbink și Cascini, în a doua parte... practic, acolo s-a făcut diferența. Tamm nu a fost într-o seară foarte bună", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!