"În secunda unu îl dă afară pe Mihai Stoica". Declarații surprinzătoare ale lui Dumitru Dragomir 

Mihai Stoica Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Martie 2023, 22:08
Data actualizarii: Marti 07 Martie 2023, 22:23

Gigi Becali a oferit o reacție după demisia lui Leo Strizu de la FCSB, iar în discursul său a atins și situația managerului general de la FCSB.

Finanțatorul vicecampioanei a reiterat că este singura persoană din cadrul clubului care ia decizii, iar pe angajați i-a numit "slujitori". În ceea ce privește situația lui Mihai Stoica, Becali a explicat că "el doar execută ordinele mele" și "zice exact ce-mi convine mie".

Fostul președinte de la LPF a vorbit despre ceea ce se întâmplă la FCSB, dezvăluind care este poziția lui Mihai Stoica în acest moment, la club. 

Reacție acidă a lui Dumitru Dragomit despre Mihai Stoica
 

"Gigi Becali a fost și un pic iritat că a plecat Leo Strizu. L-au și pictat alții bine. Teia Sponte este un om de o seriozitate extraordinară. Nu știu de ce e războiul ăsta cu Mihai Stoica.

Să intre în grațiile lui Gigi… MM poate să fie călcat în picioare de Gigi Becali, Teia Sponte nu! Ca să știți… Teia Sponte în niciun caz, vedeți-vă de treabă.

Toată lumea îi critică pe Luțu și pe Mihai Stoica. Eu nu i-aș critica. Chiar dacă nu am o impresie bună despre Mihai Stoica, îți spun cinstit.

Pentru că el nu a fost conducător, nu a participat la nicio Adunare Generală la mine, el era pe lângă conducători. E un tip care nu e prost deloc, ca să ne înțelegem… Și se pricepe bine la fotbal. Dar este un tip acid, un tip răutăcios, un tip care nu știe să respecte, înțelegi?

Doamne, în secunda unu îl dă afară pe MM Stoica dacă greșește… Nu, dacă-l jignește. Nu dacă greșește. Că Gigi nu te dă afară dacă greșești. Rețineți ce spun: Gigi nu te dă afară dacă greșești! Dacă-l jignești sau dacă aduci prejudicii mari clubului. E normal să te dea afară", a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!