Liga 1

Mihai Stoica avertizează după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea: "Au mai fost unii care s-au crezut intangibili"

FCSB a depus o cerere oficială pentru a juca meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, pe Stadionul Steaua, însă Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a lăsat de înțeles că echipa patronată de Gigi Becali va fi refuzată.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 19:50
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 19:53

Oficialii lui FCSB se consideră nedreptățiți, însă s-au resemnat și au anunțat că sunt gata să joace la Buzău meciul cu CFR Cluj, având în vedere că Arena Națională nu este disponibilă pentru meciuri de fotbal la data respectivă.

Mihai Stoica avertizează după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea

Mihai Stoica le-a transmis un avertisment guvernanților care nu permit clubului patronat de Gigi Becali să joace în Ghencea, spunând că vor avea de pierdut la următoarele alegeri, având în vedere numărul ridicat de fani al FCSB.

Mai mult, managerul general de la FCSB spune că persoanele care au luată această decizie pot răspunde și penal, având în vedere că este vorba de o arenă construită din bani publici.

"Ce nu înțeleg guvernanții ăștia care ne interzic abuziv să jucăm în orașul nostru pe un stadion construit din bani publici este că astfel își atrag antipatia milioanelor de suporteri steliști. Iar asta se traduce în voturi, probabil singurul aspect care i-ar interesa pe cei ce s-au făcut stăpâni pe România în momentul de față.

E la fel de adevărat că-și vor câștiga simpatia sutelor de suporteri ceseaiști, dar un calcul sumar relevă insignifianța acestui aspect.

Asta ca să nu mai vorbim că poate cineva va răspunde și penal. Au mai fost unii care s-au crezut intangibili. Și cât de tangibili s-a dovedit că erau…", a scris Mihai Stoica, pe Facebook

Helmut Duckadam: "Ar fi bine ca FCSB să joace la Buzău"

Gigi Becali a vorbit la "Ora exactă în sport" despre situația echipei sale în legătură cu situația stadioanelor și a venit cu o propunere inedită. Patronul FCSB a declarat că își dorește să vorbească cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, pentru a discuta cu liderii galeriei lui Rapid, în cazul în care ar exista posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, pe arena din Giulești. 

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Helmut Duckadam a discutat despre situația în care se află FCSB apropo de problema stadioanelor.

"Cred că e o ambiție la mijloc, am zis că până se liniștesc lucrurile ar fi bine să joace la Buzău, nu atâta tevatură, nu este dorită la ora asta. La Buzău au suporteri, e o echipă iubită.

Domnul Angelescu nu e proprietarul stadionului, al echipei de fotbal, clubul Rapid e altceva. CS Rapid are stadionul în administare, echipa de fotbal plătește chirie acolo", a spus Duckadam.

Modifică setările cookies