Liga 1

Mihai Stoica, mândru că l-a adus pe Marian Copilu în fotbalul mare: „Tot ce a cunoscut, a cunoscut prin mine!”

Marian Copilu a ajuns la Universitatea Craiova, după ce a plecat de la CFR Cluj.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 23:56
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 00:01

Directorul executiv al clubului din Bănie a făcut performanțe la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit patru campionate. Omul de afaceri a plecat împreună cu Marius Șumudică din Gruia.

Marian Copilu a venit la Craiova unde are un obiectiv clar: titlul, în sezonul următor. Mihai Stoica afirmă că el l-a adus pe Marian Copilu în fotbal, luându-l cu el la meciurile FCSB-ului și ale Unirii Urziceni.

Mihai Stoica: "Niciodată nu am știut că a tânjit să intre în fotbal"

Legătură lui Copilul cu fotbalul a fost prin mine. Când eram la Steaua eram prieteni şi venea cu noi pe la meciuri. La Urziceni venea în deplasări. După, la Steaua, tot aşa. A avut o singură legatură cu fotbalul la Divizia C era finanţatorul echipei. Niciodată nu am ştiut ca a tânjit să intre în fotbal.

Tot ce a cunoscut, a cunoscut prin mine că venea cu mine prin deplasări. Pe Dan Petrescu, de exemplu, tot prin mine l-a cunoscut. Era clar că Marian Copilu a cochetat cu ideea de a ajunge la Craiova. Acum nu ştiu rolul lui acolo”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru telekomsport.ro

Sepsi - Craiova 3-1

Trupa din Sfântul Gheorghe a trecut peste înfrângerea de la Botoșani și a câștigat meciul cu Universitatea Craiova cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Covăsnenii au făcut un meci mare și au reușit să o învingă pe Craiova, echipă care se distanțează tot mai tare din fruntea clasamentului. Craiova poate părăsi locurile de playoff, dacă Farul și Rapid își câștigă meciurile.

Craiova rămâne pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi OSK este pe locul 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, echipă care și-a asigurat matematic prezența îm playoff, clasamentul fiind completat de FCSB, Voluntari, Botoșani și Farul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies