VIDEO EXCLUSIV Hadnagy dă cărțile pe față! Ce a discutat cu Budescu și de ce a semnat mijlocașul cu Voluntari în cele din urmă

Constanin Budescu (32 de ani) a fost la un pas de Sepsi în această iarnă, însă a ajuns în cele din urmă la FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 18:30
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 18:38

Attila Hadnagy a dezvăluit că înainte ca Budescu să semneze cu Voluntari, avusese o discuție cu acesta în care mijlocașul îi promisese că va merge la Sfântu Gheorghe.

Directorul general al clubului Sepsi OSK s-a arătat surprins de decizia lui Budescu și că acesta a hotărât să meargă la clubul din Ilfov după ce s-a consultat cu familia.

„Pe mine m-a sunat Budi, a zis că vrea să vină la noi, ne-am și înțeles, dar din păcate, cred că a vorbit și cu familia și a decis să se ducă la Voluntari. Măcar nu trebuia să spună că vine la noi”, a spus Attila Hagnagy la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Constantin Budescu, dat afară de Becali din cauza prestațiilor slabe

Budescu a revenit în toamnă la FCSB și ar fi trebuit să fie jucătorul cheie din jocul lui FCSB, însă „artistul” nu l-a impresionat deloc pe Becali și a jucat foarte puțin în acest sezon pentru vicecampioană.

Un gol și o pasă decisivă a reușit Constantin Budescu în cele 11 meciuri disputate în acest sezon în tricoul lui FCSB.

Modifică setările cookies